Wat kan je van ons verwachten

Logo-Lievelle-wolk

Verloskundigenpraktijk Lievelle is een kleine praktijk in Apeldoorn waar persoonlijke verloskundige zorg voorop staat. Wij werken met een drietal verloskundigen die zich volledig richten op jou en de veranderingen die je op lichamelijk en psychologisch vlak meemaakt.

Alle zorg en aandacht voor jou

Tijdens de zwangerschap heb je veel met ons te maken. We willen dat jij je daarbij fijn en op je gemak voelt. Daarom besteden we tijdens onze verloskundige zorg veel aandacht aan jouw wensen en voorzien je van deskundig advies. Je kunt met een gerust hart de bevalling tegemoet zien.

Ook na de bevalling gaat onze verloskundige zorg door. In de kraamweek komen we met grote regelmaat bij jullie langs om te kijken hoe het gaat. We overleggen met de kraamverzorgende en horen ook graag van jou hoe het gaat. Onze verloskundige zorg richt zich op een goede gezondheid van moeder en kind. Uiteraard staan jouw wensen, en die van een eventuele partner, hierbij centraal.

24 uur per dag verloskundige zorg

Lievelle biedt verloskundige zorg. Mocht je tijdens de zwangerschap of na de bevalling vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Lievelle biedt je persoonlijke verloskundige zorg binnen een klein team van 3 verloskundigen. Onze praktijknaam geeft aan wat onze drijfveer is: Liefde (Lieve) voor de vrouw (elle). Daarbij is het extra speciaal dat je als vrouw moeder kunt worden, net als Eva (Eve), de eerste moeder op aarde.

We willen je graag persoonlijke zorg op maat bieden met veel tijd en aandacht voor je lichamelijke en psychologische veranderingen. Ook hebben we aandacht voor jouw wensen en proberen we hierin zoveel mogelijk met je mee te denken. Alles vanuit de praktijk.

De mensen achter de praktijk

wolkje_wit

Paspoort Mara

Logo-Lievelle-wolk

Naam: Mara Rutten

Huwelijkse staat: Samenwonend met Sjoerd

Geboortejaar: 1997

Geboorteplaats: Venlo

Geboortegewicht: 3260 gram

Verloskundige sinds: Februari 2020

Heeft gewerkt bij:
Verloskundig centrum Assen
Verloskundige praktijk Madelief Urk

Hobby’s: Wielrennen en wandelen, koken, bakken en inmaken (vooral om samen op te eten of om uit te delen), freubelen (van kerstkaarten maken tot andere knutselprojectjes).

Eigenschappen: Vrolijk, rustig, Lief, actief

BIG-nummer: 39927374803

Paspoort Lizette

Logo-Lievelle-wolk

Naam: Lizette Blok

Huwelijkse staat: Samenwonend met Antoine, dochter Renske (2014), zoon Jochem (2016) en zoon Floris (2019)

Geboortejaar: 1984

Geboorteplaats: Enschede

Geboortegewicht: 3340 gr

Verloskundige sinds: juli 2008

Heeft gewerkt bij: Verloskundigenpraktijk Midden Drenthe, Verloskundigenpraktijk Steenwijk, Verloskundigenpraktijk Noordwijk, Aiber verloskundigen Assen en Verloskundigenpraktijk Ezra.

Hobby’s: Spelletjes, paardrijden (maar weinig tijd voor de laatste jaren), leuke uitstapjes maken met m’n gezin!

Eigenschappen: Vrolijk, rustig, precies, kan goed luisteren.

BIG-nummer: 09910043203

Paspoort Barbara

Logo-Lievelle-wolk

Naam: Barbara to Bokholt

Huwelijkse staat: getrouwd met Frank

Geboortejaar: 1971

Verloskundige sinds: mei 2014